gallery/logo

 

Velünk semmi nem elérhetetlen

 

Épületek szndvicspanelezése:

A szendvicspanelek jellemzően könnyűszerkezetes épületek függőleges, vagy vízszintes térelhatároló elemei. Szakszerű (hőhídmentes) rögzítéssel hőszigetelt falat kapunk a panelek elhelyezésével. Technológiai tulajdonságuk szerint lehet ásványgyapot, EPS, PIR, PUR töltetű a szendvicspanel, a hőszigetelési képességet pedig a maganyag vastagsága határozza meg. A RAL skála minden színárnyalatában beszerezhető. Rögzítés tekintetében megkülönböztetjük a látszó és rejtett rögzítésű szendvicspaneleket. Előnye, hogy rendkívül gyorsan, esztétikusan, kiváló hőtartó képességű falat lehet a segítségével készíteni, akár ipari méretekben is. Korrekt áron, rövid határidővel vállaljuk homlokzatok, tetők, álmennyezetek szendvicspanel kivitelezését.

szerkezetszerelés:

A trapézlemezek széleskörű felhasználási lehetőségének és az árának köszönhetően nagy népszerűségnek örvend. Szakszerű  rögzítéssel beázásmentes és esztétikus tetőt, homlokzatot kaphatunk, de felhasználható álmennyezet, füstkötényfal, kerítés, valamint dizájnelemek elkészítéséhez. Technológiai tulajdonságuk és felhasználhatóságuk, terhelhetőségük függ a lemezvastagságtól hullámkiosztástól. A RAL skála minden színárnyalatában beszerezhető. Tetőn való kivitelezésnél rendelhető a lemez antikondenzációs filces bevonattal, ami a pára lecsapódását hivatott megelőzni. Korrekt áron, rövid határidővel vállaljuk homlokzatok, tetők, álmennyezetek. kerítések trapézlemez kivitelezését.

Trapézlemezelés:

Az előregyártott fém- és vasbeton szerkezetek szerelése mellett csak a képzelet szab határt a fémszerkezetek elhelyezési lehetőségeinek. Fő profilunk a könnyűszerkezetes csarnokok előregyártott vasbeton és fémszerkezet vázának állítása, elhelyezése, tartószerkezetek kivitelezése, egyéb épületszerkezetek beépítése, szélrács, tető- és oldalfali szelemenezés, falvázak építése, nyilászáró és ipari kapu szerkezetének építése, előtetők, kerítésszerkezetek, járófelületek, fémszerkezetes lépcsők, egyedi lakatosipari szerkezetek kivitelezése. A fémszerkezeteket helyszínen szereljük, csavaros, vagy hegesztett kapcsolatokkal. Szakképzett és felszerelt lakatos- szerkezetépítő csapatunkkal vállaljuk a minden egyedi igényt kielégítő szerkezetek kivitelezését a lagkisebbtől a legnagyobb munkákig.

Bádogos munkák:

A szendvicspanel, vagy trapézlemez héjalás után a befejező építés része a tetőhajlatok, lemeztalálkozások, dilatációs hézagok tömítése és szegése. Elhelyezést tekintve vannak külső és épületen belüli szegések. Csak a képzelet szab határt a szegések felhasználási lehetőségeinek, tetőkön többnyire a gerinc, oromszegő, ereszszegőt, homlokzatoknál dilatációs szegők, vízvető szegők, sarokszegők, nyílászáró és kapuk szegéseinek kivitelezését szokták kérni tőlünk. Bádogos élhajlító gépünk segítségével képesek vagyunk kiszolgálni az egyedi elképzeléseket, biztosítva a helyszíni élhajlítás lehetőségét is. Emellett vállaljuk ereszcsatonák (félkör alakú, szögletes, egedi, horganyzott, színes, stb.), lefolyók, párkányok és egyéb bádogosmunkák kivitelezését is, mind ipari létesítményekhez, mind a lakosság számára.

Ipari alpintechnikai munkák:

Számunkra tényleg nem létezik elérhetetlen. Szakképzett ipari alpinistával vállaljuk épületek veszélytelenítését, gépekkel nehezen megközelíthető területeken való építést, csapadékvíz elleni védelem (ereszek, lefolyók felhelyezése és javítása), dekoráció elhelyezését (reklám, óriásmolinó, plakátragasztás)galambvédelmi tüskék és hálók kihelyezését, alpintechnikával fakivágást, szerkezetszerelési és hegesztési munkákat.

gallery/főkép2